Own the right talents to own the future
Гледам видео
TimeTec Hire Solution
 Brochure
Overview of TimeTec Hire
Tailor Job
Requirements Right
Job Application
Made Easy
Effective & Automated
Applicant Management
Seamless Onboarding Process
Защо TimeTec под наем
Защото наемането на правилните хора за вашия бизнес е най-важната част от вашата организация и добрият процес на набиране може да сведе до минимум времето за търсене, интервюиране, наемане и обучение на новата работна сила. TimeTec Hire е инструмент, който ви позволява да се включите от самото начало, за да намерите вашите качествени кандидати чрез рационализиране на чист работен процес за набиране, който ще работи най-добре за вашата компания. С TimeTec Hire като машина за набиране, можете да оформите систематичен процес, придържащ се към протокола на вашата компания и да го приложите по време на процеса на наемане, така че всеки етап да се провежда с абсолютна прозрачност и удобство.
Създавайте и управлявайте онлайн обяви за свободни работни места
Персонализирайте и автоматизирайте за успех
Рекламирайте безопасно     ... | Повече ▼
Как работи?
Помислете за това като използвате свой собствен инструмент за набиране на персонал, за да получите най-добрата работна сила, която желаете на пазара на труда. Този персонализиран инструмент за наемане ще обхване цялостните процедури за набиране на персонал от обявяването на работа до безпроблемно качване на борда. И можете да публикувате вашите фирмени предложения за работа въз основа на вашите собствени предпочитания по всяко време, от всяко място, без да се притеснявате. Процесът на набиране на персонал също е изложен на абсолютна прозрачност, където пристрастието няма шанс. След приключване на процеса на наемане, профилът на служителя ще бъде актуализиран непрекъснато, за да се поддържа най-новата информация за служителите по всяко време.
Характеристика
Персонализиране на работния поток за наемане
Безпроблемно създаване на работни места
Автоматичен скрининг на заявителя
Персонализирани формуляри за кандидатстване и въпросници
Назначаване на екипи за наемане
Планировчик за интервю
Управление на кариерата на сайта
Наемане на опростен
Данни непокътнати, спестява време
TimeTec Наемане Предимства
Наемайте само най-доброто за бизнеса си с TimeTec Hire. Оценка на кандидатите без пристрастие или лични предпочитания. Работете заедно, определете нуждите на вашия бизнес и планирайте процес на наемане, за да привлечете най-добрите и най-умни умове във вашата компания с TimeTec Hire.
Централизиран и гъвкав работен поток за наемане
Прозрачен справедлив процес на филтриране
Подобряване на общото качество на наемане     ... | Повече ▼
Подобрете управлението на работното ви време в работната сила

Свържете TimeTec Hire с нашето време обслужване и график разтвор; TimeTec TA. Часовник време, наблюдавайте времето и стойността на времето в бизнеса си с решение TimeTec. TimeTec TA е пряко свързан с TimeTec Hire за по-ефективна работа.

Получете лиценз от 10 потребители безплатно за цял живот, когато се регистрирате с TimeTec TA

TimeTec TA
Опитайте с удобството при управлението на отпуските на служителите

Освен да управлявате вашия процес на наемане с TimeTec Hire, TimeTec също предлага TimeTec Leave за модерен начин за управление на отпуската на служителя ви. Спрете да губите време с ръчния начин и стартирайте решението си за отпускане на базата на облак сега с TimeTec Leave.

Получете 10- минутен лиценз БЕЗПЛАТНО за цял живот, когато се регистрирате с TimeTec Leave

TimeTec Оставете
Поддържане на целия си екип на едно място без усилие

Центрирайте профилите на служителите си в един инструмент, базиран на облак, TimeTec Profile и използвайте същите данни от TimeTec Profile във всичките си други решения. Започнете да запазвате данните за служителя си в профила на TimeTec сега.

Получавайте FreeTime Profile безплатно, когато се регистрирате с TimeTec Hire

Профил на
Нашите уеб сайтове
© 2020 TimeTec Cloud Sdn. Bhd Всички права запазени.