Own the right talents to own the future
Bekijk de video
TimeTec Hire Solution
 Brochure
Overview of TimeTec Hire
Tailor Job
Requirements Right
Job Application
Made Easy
Effective & Automated
Applicant Management
Seamless Onboarding Process
Waarom TimeTec huren
Omdat het gebruik van de juiste mensen voor uw bedrijf het belangrijkste onderdeel van uw organisatie is en een goed wervingsproces de tijd kan besparen die nodig is voor het zoeken, interviewen, inhuren en opleiden van uw nieuwe personeelsbestand. TimeTec Hire is een tool waarmee u vanaf het begin betrokken kunt worden bij het vinden van uw kwalitatieve kandidaten door een nette wervingsworkflow te stroomlijnen die het beste werkt voor uw bedrijf. Met TimeTec Hire als een rekruteringsmachine, kunt u een systematisch proces indelen dat voldoet aan het protocol van uw bedrijf en dit implementeren gedurende het hele aanwervingsproces, zodat elke fase wordt uitgevoerd met absolute transparantie en gemak.
Creëer en beheer online vacatures
Aanpassen en automatiseren voor succes
Adverteer veilig     ... Meer
Hoe werkt het?
Zie het als het gebruik van uw eigen rekruteringsinstrument om u de beste medewerkers te bezorgen die u op de arbeidsmarkt nodig hebt. Deze op maat gemaakte wervingstool zal de totale wervingsprocedure van vacatures tot aan de boarding naadloos dekken. En u kunt uw vacatures op elk gewenst moment, van overal en zonder zorgen, op uw eigen voorkeuren plaatsen. Het rekruteringsproces wordt ook blootgesteld aan absolute transparantie waar partijdigheid geen schijn van kans maakt. Nadat het wervingsproces is voltooid, wordt het werknemersprofiel voortdurend bijgewerkt om te allen tijde de meest recente werknemersinformatie bij te houden.
Kenmerken
Aanpassen werkstroom aanpassen
Fuss-Free Job Creation
Geautomatiseerde screening van aanvragers
Aanpasbare aanvraagformulieren en vragenlijsten
Aanstelling van inhurende teams
Interview Scheduler
Career Site Management
Verhuren Vereenvoudigd
Data Intact, bespaart tijd
TimeTec Hire Voordelen
Rekruteer alleen het beste voor uw bedrijf met TimeTec Hire. Beoordeel kandidaten zonder vooringenomenheid of persoonlijke voorkeur. Werk samen, bepaal uw zakelijke behoeften en plan een wervingsproces om met TimeTec Hire de beste en slimste mensen in uw bedrijf aan te trekken.
Gecentraliseerde en flexibele wervingsworkflow
Transparant eerlijk filtratieproces
Verbeter de algehele wervingskwaliteit     ... Meer
Verbeter uw workforce-tijd en aanwezigheidsbeheer

Verbind TimeTec Hire met onze tijdregistratie- en planningsoplossing; TimeTec TA. Kloktijd, bewaak tijd en waardeertijd in uw bedrijf met de TimeTec-oplossing. TimeTec TA is direct gekoppeld aan TimeTec Hire voor een effectievere bediening.

Ontvang een licentie voor 10 gebruikers GRATIS voor het leven wanneer u zich aanmeldt met TimeTec TA

TimeTec TA
Ervaar het gemak van Employee Leave Management

Naast het beheer van uw wervingsproces met TimeTec Hire, biedt TimeTec ook TimeTec Leave aan voor een moderne manier om het verlof van uw werknemers te beheren. Stop met het verspillen van tijd met de handmatige manier en start uw cloudgebaseerde verlofoplossing nu met TimeTec Leave.

Ontvang een licentie voor 10 gebruikers GRATIS voor het leven wanneer u zich aanmeldt met TimeTec Leave

TimeTec Leave
Al je team op één plek houden. Moeiteloos

Centraliseer uw werknemersprofielen in één cloud-gebaseerde tool, TimeTec Profile en gebruik dezelfde gegevens uit TimeTec Profile voor al uw andere oplossingen. Begin nu met het opslaan van de gegevens van uw medewerker in TimeTec Profile.

Krijg TimeTec Profile GRATIS wanneer u zich registreert bij TimeTec Hire

TimeTec-profiel